Befaring

30. mai kl. 09.00 samlet jeg alle (nesten) håndverkerne til befaring på tomta. Snekkerne, rørlegger, elektriker og gravemaskinentreprenør møtte opp. Veldig greit å samle håndverkerne slik at de kan samsnakkes om prosjektet, og så er det greit å formidle informasjon en gang for alle. Her er bilde av representanter for grunnarbeid og snekkere.

 

Jeg ble møtt av strålende vær, vindstille og fuglekvitter! Her har det tidligere stått et hus - mitt barndomshjem - som dessverre brant ned 2. februar 2012. Derfor ser det ikke så bra ut på tomta akkurat nå etter riving av brannrestene. Huset har etterlatt seg et hull med gress rundt. Heldigvis - dette er forbigående.

Grunnarbeidet starter allerede nå i juni. Strømkabler, vannledninger, avløpsrør og septiktank er allerede etablert på tomta. Under befaringa måtte vi bla finne fram til hvor kablene etc. ligger, for å lette arbeidet til den som skal utføre grunnarbeidet. Grunnen må også heves minst en halv meter.

Dessverre må bjørka vike for lysthuset. Det gikk hardt utover den pga brannen. Vi har ventet med å sage den ned i håp om at den ville livne til igjen. Det er dessverre ikke mye å spare på, dessuten sier snekkerne at dette treet kommer for nærme lysthuset. Ja, ja, vi får bruke den til fyringsved isteden.
Vi har fått mer utsikt til Langvatnet etter at vår hyttenabo hogde ned en del høye trær på tomta si. Fra nyverandaen mot øst vil vi derfor få mer sikt mot vatnet. Her skal morgenkaffien og morgensolen nytes når den tid kommer.  
 

 

2 kommentarer

baresolisinnet

02.06.2013 kl.01:29

Jeg gleeeeder meg allerede til å komme å nyte kaffien sammen med dere ! :) Enda så koselig det er hjemme hos dere, så blir jeg dette rene rekreasjonsplassen ! ;) :) <3

kvernøen

02.06.2013 kl.21:56

Takk for det! Enig dette stedet egner seg rekreasjon og opplading av nye krefter.

Skriv en ny kommentar

kvernøen

kvernøen

49, Molde

Velkommen til min blogg! Her skal jeg legge ut tekst og bilder fra Kvernøen. Kvernøen er navnet på tomta der vi skal oppføre et fritidshus. Jeg kommer også til å skrive om naturopplevelser fra området.

Kategorier

Arkiv

hits