Grunnarbeid i gang

Fredag denne uka kom grunnarbeidet i gang. Dette har jeg ventet leeeeeeeeeeenge på! Jeg har stort sett valgt lokale håndverkere til dette prosjektet, og grunnarbeidet er det Sylte Maskinstasjon som står for. Det var ikke arbeidsfolk på tomta da jeg kom, men ei gravemaskin stod igjen.

Tomta skal heves minst en halv meter. Det betyr bla at de nederste trappetrinnene ved garasjen blir dekt med jord. Rekkverket ved trappa må vi også få fjernet 1-2 meter av når tomta heves. Vi får se det an hvordan det blir. Jorda er fin og sandholdig, og denne blir utgangspunktet for ny plen. 

 Jeg har forsøkt å ta vare på noen stauder som har stått inntil hytta som sto der før, men det er jammen ikke enkelt å få hål på jorda noen steder.  Her er uthuset. Det er også preget av brannen på tomta. Det er ikke gjort noen reparasjoner på den enda, men det blir. 

 

 

Én kommentar

baresolisinnet

22.06.2013 kl.08:12

Spennende prosjekt - Kjekt å se hvordan du møysommelig har fått alt til å bli igangsatt ! :)

Skriv en ny kommentar

kvernøen

kvernøen

49, Molde

Velkommen til min blogg! Her skal jeg legge ut tekst og bilder fra Kvernøen. Kvernøen er navnet på tomta der vi skal oppføre et fritidshus. Jeg kommer også til å skrive om naturopplevelser fra området.

Kategorier

Arkiv

hits