Fylling av ringmur

I dag var det folksomt på byggeplassen. Det liker jeg! Sylte Maskinstasjon som står for grunnarbeider var der for å levere masser for å fylle opp ringmuren.

Som du ser har skogsvegen fått et velfortjent gruslag over seg. Den var helt utslitt etter mye besøk av tunge kjøretøy. Gravemaskinføreren sa at trærne ristet da han kjørte på vegen, så den er ikke dimensjonert for den slags kjøretøy nei!

 

Her er elektriker fra HTL elektro AS, lastebilsjåfør og gravemaskinfører fra Sylte Maskinstasjon i arbeid. Strømledninger til garasje og vedbod er funnet og har blitt skjøtet.

 

 

Hoppetusse må til for å få det så plant som mulig. Så kommer mureren tilbake for å fylle opp ringmuren med isopor. Elektriker legger varmekabler, og så avslutter mureren det hele med gulvstøp. Røret midt på med blå "topp" er vannrør til kjøkkenvask og oppvaskmaskin. 

 

Ja, du gjettet riktig. Alle disse ledningene skal til slutt ende i sikringsskapet. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvernøen

kvernøen

49, Molde

Velkommen til min blogg! Her skal jeg legge ut tekst og bilder fra Kvernøen. Kvernøen er navnet på tomta der vi skal oppføre et fritidshus. Jeg kommer også til å skrive om naturopplevelser fra området.

Kategorier

Arkiv

hits