Skogsarbeid igjen

Snekkerne har tatt en 2-3 ukers pause på råbygget. Det må få lov til å tørke før de begynner på yttertak og -vegger sier snekker Ingar. Da må jeg slå meg til ro med det, og ha fokuset på noe annet i ventetiden. 

Derfor har vi blant annet gått løs på skogen. Er det ikke to år siden orkanen Dagmar var på besøk? På tomta meiet Dagmar ned ei ganske lang gran, og den har bare blitt liggende. Årringene avslører at grana er minst 20 år gammel! Forrige helg satte skogsarbeiderne i familien i gang, sagde opp grana, ryddet vekk greiner i en stor haug og gjorde alt klart for vedklyving.


Guten var håndtlanger- og vedlikeholdsarbeider, mens eldste karen var arbeidsformann og håndterte saga.God nistepakke er viktig, og vi tok med oss noe for enhver smak. Gjett hvem som liker hva! 

  

2 kommentarer

Birgitta

05.10.2013 kl.07:45

Heisan!!!!! Jeg vil bare starte meed fortellle deg at dennne siden er til kjempe stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de fineste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være kul å dele den på bloggen????? ;D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du blir med selv og at du blogger mega ofte fremover!!!

Liv

09.10.2013 kl.23:55

Tusen takk Birgitta!

Skriv en ny kommentar

kvernøen

kvernøen

49, Molde

Velkommen til min blogg! Her skal jeg legge ut tekst og bilder fra Kvernøen. Kvernøen er navnet på tomta der vi skal oppføre et fritidshus. Jeg kommer også til å skrive om naturopplevelser fra området.

Kategorier

Arkiv

hits