Lekter

Jeg har tenkt mye på hvordan snekkerne klarer seg i dette regnværet vi har hatt i 5 dager i strekk. Jeg har sjekket yr.no daglig og sett sky med to regndråper dag etter dag etter dag. For øyeblikket holder de på ute. Snekker Jostein driver og lekter alle yttervegger før veggpanelet skal på.Snekker Ingar arbeider med rammen rundt de minste vinduene. I første etasje er det vinduene til 2 soverom og badet. Det skal også være en ramme rundt de to hemsvinduene.


Å - det blir så bra! Jeg liker de creolimpregnerte bordene mer og mer.

 
Provisorisk takrenne. Etterhvert vil takrennene bli kledd inn med creolimpregnerte bord og på den måten bli som en del av taket.

I dag har jeg tatt en feriedag og brukt dagen godt ute på Kvernøen. Jeg har fått ryddet ryddet i vedboden, så nå har det blitt gangbart der igjen. Boden er full av vedkubber som jeg absolutt skulle ha kappet opp, men det ble ikke prioritert i dag.

På formiddagen kom Bjørn fra Harald Hustad AS. Snekkerne måtte få avklart plasseringa av kloakkluftinga. Den vil gå i vegg fra bad, videre opp i hemsgulv , deretter ut i vegg ved hems og til slutt ut over tak. Ventilasjonshatten til kloakkluftinga skal en blikkenslager til å lage. Den blir i sort metall med en ru overflate. Vi fikk også avklart plassering av pipa. Den blir sort med glatt overflate. Plassering av både ventilasjonshatt og pipe må være avklart når karene skal begynne å legge taket.

Så et høstbilde fra tomta. Prestelva bærer preg av at det har regnet i flere dager. Den er ganske stor nå. Det er helt umulig å gå rundt i skogen nå hvis en ikke vil bli gjennomvåt da! Det er store dammer her og der. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvernøen

kvernøen

49, Molde

Velkommen til min blogg! Her skal jeg legge ut tekst og bilder fra Kvernøen. Kvernøen er navnet på tomta der vi skal oppføre et fritidshus. Jeg kommer også til å skrive om naturopplevelser fra området.

Kategorier

Arkiv

hits