Utvendig tak

Forrige uke startet snekkerne med utvendig tak. På denne siden av huset skal pipa være. For øyeblikket mangler det noen bord der. I samråd har snekkerne, har vi på centimeteren kommet fram til plassering av ovn. Stålpipa blir midt i allrommet mellom et soverom og TV-stua ved en liten vegg. Nå som plasseringa er avklart kan snekkerne ferdigstille arbeidet på denne siden.


På andre siden av huset er det laget plass for ventilasjonshatt til kloakkluftinga. Snekker Jostein har kontaktet blikkenslager som har laget denne ventilasjonshatten: 

 

Slik ser taket på andre siden ut. På formiddagen er taket isete og glatt. Derfor vil snekkerne gjøre ferdig resten av taket om ettermiddagene etter at sola har tint bort is og rim. 


Den ene svalgangen har fått liggende kledning. Bordene er behandlet med naturell royalolje. Fargen er varm og levende, fremhever godt treverket og står veldig godt til vegg- og bordkledninga.

Så har vi så godt vi kan forberedt de kalde høstdagene for småfuglene våre. Vi kjøpte en pose med meiseboller på Europris i helga. 25 stk i en pose. Ungene hengte opp fuglematen på plommetrærne, så nå kan småfulgene bare komme!

Ingen kommentarer

miastorp

21.10.2013 kl.21:00

Fin ventilasjonshatt! Det har faktisk ganske mye å si for huset :-) Jeg var ikke så veldig fornøyd med jobben blikkenslageren gjorde med pipa mi i Sverige men nå er det i hvert fall tett! (du kan se hvordan pipa var før på noen av bildene på bloggen (bare murstein) og på de nyere bildene ser du den sorte pipa)

Skriv en ny kommentar

kvernøen

kvernøen

49, Molde

Velkommen til min blogg! Her skal jeg legge ut tekst og bilder fra Kvernøen. Kvernøen er navnet på tomta der vi skal oppføre et fritidshus. Jeg kommer også til å skrive om naturopplevelser fra området.

Kategorier

Arkiv

hits