Mønkanne på taket

Når et hus under oppføring er tett, skal dette markeres med #mønkanne. Noe forsinket markering ble det, for hytta har faktisk vært tett i flere uker allerede. Hele taket ble ferdig også ferdig denne uka. Se hvilken flott utsikt vi har mot Langvatnet.Det ble en alkoholfri mønkanne på taket sammen med ungene og snekker Jostein. Sjampanjetoppen smalt fra taket. Drikken fra Europris smaker ikke så aller verst! Anbefales! Alle på taket syntes at kanelsnurrer og kokosboller smakte godt til.

Det er ikke bare taket som er ferdig. Denne uka ble snekkerne ferdig med veggen vendt mot Langvatnet. Svalgangen mot Prestelva er også ferdigstilt.Her har de begynt med siden vendt mot sørvest. Døra til venstre tilhører TV-stua, mens vinduet til høyre hører til det største soverommet.Pipe til kloakkventilasjon og ovnspipa er montert. Snekkerne får lagt på siste bordkledning neste uke, og så blir stilaset fjernet.#lysthus #rindalshytter #hytte #fritidsbolig
 

 

 

2 kommentarer

miastorp

28.10.2013 kl.19:26

Så koselig. Vil tippe at utsikten er veldig bra fra taket også :-)

kvernøen

30.10.2013 kl.22:55

ja, det er det! Nå har snekkerne fjernet stilaset, så nå må jeg nok bruke stige for å komme meg dit opp. Nye bilder kommer om ikke så lenge.

Skriv en ny kommentar

kvernøen

kvernøen

50, Molde

Velkommen til min blogg! Her skal jeg legge ut tekst og bilder fra Kvernøen. Kvernøen er navnet på tomta der vi skal oppføre et fritidshus. Jeg kommer også til å skrive om naturopplevelser fra området.

Kategorier

Arkiv

hits