Isolering

Luftfuktigheten i bygget har synket betraktelig. Luftfuktigheten måles jevnlig, og i dag var den på 15 %. Det er endelig klart for isolering!
Rindalshytter har vært her med sin siste leveranse; innredningsmateriale. Her er flere ruller isolasjon som skal fordeles i vegger og tak. Dette arbeidet startet snekkerne med i dag. 


 

 
Elektriker fra HTL elektro møtte opp på byggeplassen i dag. Vi fikk landet (90 %) på hvor mange lysbrytere/dimmere, lyspunkt og stikkontakter det skal være i bygget. Neste uke setter elektriker i gang arbeidet med å legge strømkabler i taket. 

Deretter skal snekkerne spikre opp himlingspanelet. Det er beiset 2 ganger i fargen hvitkalket.

I helga hadde vi storjobb med å rydde bort all slags bygningsavfall. Et godt tips til den som skal sette igang lignende prosjekt: rydd kontinuerlig. Jeg forsøker så langt som råd er å sortere plast, metall og restavfall hver for seg. Hele tilhengeren fylte vi med mest plank og annet restavfall som skal leveres til RIR.

Fortsettelse følger.... :-)

 

 #rindalshytter #lysthus #fritidsbolig #hytte

2 kommentarer

miastorp

14.11.2013 kl.07:46

Da er det ikke lenge til dere kan starte på inredning da. Gleder meg til å se :)

Liv

14.11.2013 kl.20:34

Jeg og, først tak- og gulvlegging. -og så vegger da...

Skriv en ny kommentar

kvernøen

kvernøen

50, Molde

Velkommen til min blogg! Her skal jeg legge ut tekst og bilder fra Kvernøen. Kvernøen er navnet på tomta der vi skal oppføre et fritidshus. Jeg kommer også til å skrive om naturopplevelser fra området.

Kategorier

Arkiv

hits