Elektrikerarbeid

Isoleringen av taket er ferdig. Det gjenstår å dekke til isolasjonen med plast. Før dette kunne skje, måtte elektrikeren ta seg en tur igjen. Elektrikeren var innom forrige uke. Her har han lagt opp til 2 strømuttak rett over kjøkkenøya.

Her er det lagt opp strøm til 3 utelamper ved svalgangen. På motsatt svalgang blir det 2 utelamper over vinduene siden den er kortere enn den andre.

Når hemsgulvet er oppe, kommer elektrikeren tilbake og legger siste strømkabler i taket oppunder hemsen. Da blir det taklys til to soverom, bad, vaskerom og til en mindre gang bak kjøkkenet.

 

Her blir det plass til en utelampe.

Mureren har vært innom i dag og gjort forberedelser til påstøp. Dette gjelder fire rom:

  • vaskerommet (øverst til høyre på bildet)
  • badet (nederst til venstre)
  • trapperom (naborommet til badet. Her skal varmtvannstanken skal stå.) og
  • inngangspartiet.

Det er nødvendig med påstøp for å få samme nivå som resten av gulvet i hytta. Bad og gang skal ha flisgulv, mens vaskerom og trapperom skal ha belegg. Resten av hytta skal ha furugulv, og dette er ferdigbehandlet med lut og hvit olje. Jeg har fått ei "prøvefjøl" av gulvet, og det ser innmari bra ut!

Snekkerne har laget forskaling i dag, se under. Rørlegger har vært innom og montert kloakkluftinga i hemstaket. Dette røret går fortsetter videre i liten hemsvegg, deretter i hemsgulvet og i veggen mellom det ene soverommet og badet.Fortsettelse følger...

 

#Rindalshytter #Lysthus #hytte #fritidsbolig #isolasjon

3 kommentarer

miastorp

27.11.2013 kl.22:08

Det begynner å ta form inne :) gøy å se!

Baresolisinnet

28.11.2013 kl.08:42

Kjekt å se fremgangen! Det lyser god dokumentasjon av hele byggjeprosessen ! Nyttig og kjekt for enhver som er borti hytte- og husbygging selv!😃 Bra jobbet og flott blogg!

Liv

28.11.2013 kl.13:17

Tusen takk kjære "Baresolisinnet".

Skriv en ny kommentar

kvernøen

kvernøen

50, Molde

Velkommen til min blogg! Her skal jeg legge ut tekst og bilder fra Kvernøen. Kvernøen er navnet på tomta der vi skal oppføre et fritidshus. Jeg kommer også til å skrive om naturopplevelser fra området.

Kategorier

Arkiv

hits