Påstøp

Forrige uke ble mureren ferdig med påstøpen. Først nå får en et godt bilde på hvor stort hvert enkelt rom blir. Å se det på plantegningen er noe helt annet enn å se det i virkeligheten.

Her er entreen, og den er ikke større enn 2,1 m2. Det er lagt isopor og armeringsjern. Den grønne luftavfukteren til venstre har dradd flere liter vann ut av bygningen. Den har nå gjort plikta si og er levert tilbake til eieren.

 

Her er resultatet etter påstøp og fjerning av forskalingsmateriale. Elektriker har lagt varmekabler i gulvet, se rør nederst til venstre på bildet. Varmen i entregulvet skal gå på egen kurs. 

 

Under er det lagt isopor og armeringsjern på baderom og trapperom. Jeg står i klissvåte klær og beundrer verket. Denne dagen ryddet vi en del bygningsavfall igjen som sto ute, og alt var bare vått, vått vått. Jeg står i ett av de minste soverommene som er vendt mot nord. 

 

På neste bilde har mureren vært og supplert med betong. Forskalingen er fjernet. Badet er kun på 5,1 m2, men vi får plass til det som trengs. Også her har elektriker lagt strøm i gulvet før støpen kom på. Det blir egen strømkurs til badet.

Til venstre ser du at trapperommet også har fått et påstøp, likeså minivaskerommet bak solsenga.

For den som ikke har sett en strømkasse, er det altså det du ser til venstre på bildet. En liten titt på takpanelet:. Dette er granpanel med to strøk hvitkalket. Det har ligget inne noen dager for å avklimatisere seg før det skal spikres opp.Snekkerne har tatt fatt på innvendig tak nå. Her har de begynt med lagerhemsen som skal være over det største soverommet. Så har de startet i andre enden av hytta med hemstaket. Neste lengde vil gå fra den ene enden av hytta til den andre. Kanskje du får sett mer av taket i neste innlegg? 

 

 

 #Rindalshytter #Lysthus #Fritidsbolig #Hytte #Påstøp

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvernøen

kvernøen

50, Molde

Velkommen til min blogg! Her skal jeg legge ut tekst og bilder fra Kvernøen. Kvernøen er navnet på tomta der vi skal oppføre et fritidshus. Jeg kommer også til å skrive om naturopplevelser fra området.

Kategorier

Arkiv

hits