Rominndeling

Rett før jul satte snekkerne i gang med rominndeling. Fritidsboligen er fylt med stenderverk i både nord og sør. Dette er det største soverommet. Over taket blir det en lagerhems. Gulvet på hemsen er snart ferdig. 

Mot nord er alle rommene også inndelt. Du skal få en liten omvisning, og vi kan starte med et av de minste soverommene. Alle soverommene skal ha skyvedører, og skyvedørsrammene på de minste soverommene er alt montert. Det blir plass til et klesskap på høyre side av soveromsdøra. 
Utenfor soverommet ser du trappa som går til den største hemsen. Soverommet blir nabo til baderom. Det er det vel ingen tvil om. Rørlegger fra Harald Hustad har vært her noen dager og lagt "rør-i-rør" så langt øyet rekker!
 

Hemsen har fått furugulv, og det er foreløpig ubehandlet. Gulvet skal beises og behandles med voks eller lakk. For øyeblikket har jeg ikke fargen klar. Voks eller lakk, hva anbefaler du?
 Elektriker fra HTL elektro er godt i gang med å gjøre klart for lysbrytere, dimmere og stikkontakter. Her er et utvalg tatt fra allrommet:

 Veggpanelet i furu er tatt innomhus for avklimatisering. Det blir liggende panel på alle vegger, med unntak av badet da.
 Veggpanelet  er ubehandlet, så for tiden grubler jeg på hvilken interiørbeis jeg skal velge. Jeg har trålet gjennom både Tyrilins og Jotuns fargevalg innen interiørbeis. Her ser du de jeg liker best. Fjøla til høyre er beiset med Jotuns Patinagrå. Fjøla til venstre er Tyrilins Varde. Begge er beiset med ett strøk og to strøk. Fjøla i midten er et kapp av furugulvet, og det er behandlet med lut og hvit olje.
Hvilken beis liker du best?


#Rindalshytter #Lysthus #Fritidsbolig #Hytte #Patinagrå #Varde #Hems

 3 kommentarer

miastorp

05.01.2014 kl.23:09

Vanskelige valg du har foran deg :) vet ikke hvilken farge jeg ville valgt... Men det er som regel en modningsfase og plutselig vet du hva du vil ha. Lykke til med valget!

05.01.2014 kl.23:34

Ta det som er lysest!

Lunthjem - Maren Busterud

06.01.2014 kl.20:03

Anbefaler voksolje! Osmo sin er veldig veldig bra og gulner ikke med årene :)

Liv

06.01.2014 kl.21:53

Tusen takk for tips Maren. Kjempekjedelig med gulaktig gulv når taket er hvitkalket. Jeg skal sjekke opp denne.

Skriv en ny kommentar

kvernøen

kvernøen

50, Molde

Velkommen til min blogg! Her skal jeg legge ut tekst og bilder fra Kvernøen. Kvernøen er navnet på tomta der vi skal oppføre et fritidshus. Jeg kommer også til å skrive om naturopplevelser fra området.

Kategorier

Arkiv

hits