Enda mer beising

Denne beisinga tar jo ingen ende føles det som!!!

Den hvitkalkede fargen er så fryktelig kjedelig å påføre. Jeg ser at tydelig at treverket blir en anelse lysere, men det er ikke lett å se nyansene i treverket. Her er endelig minientreen ferdigbeiset med Jotuns hvitkalket. 

 

Hele allrommet er ferdig beiset nå med Tyrilins Lys varde. Jeg stryker på beis, og tørker av det som ikke går inn i treverket. Det er alltid spennende å se hvordan fargen setter seg. Det blir mørkere rundt kvistmerker enn ellers på panelet. Jeg trives mer og mer med fargevalget. Hele allrommet inkl. tv-stua er ferdigbeiset.Begge veggene over de største vinduene er også ferdigbeiset. Her blir neste skritt å fore inn vinduene.


Veggen der ovnen skal stå er jeg ikke helt ferdig med enda. Stigen som du ser på bildet ble i korteste laget. Dessuten er ikke jeg så storvokst heller. Som du ser så gjenstår det noen fjøler her. Er det noen som vil hjelpe meg med de siste?

 


Her blir kjøkkenavdelinga. Inn i denne kroken blir det kjøkkenskap og en liten benk. Veggen bak skal få to strøk med Jotun hvitkalket. Fra hemsgulvet til tak skal kommer det en sprinkelvegg. Den blir også hvitkalket.Badet er kledd med gipsplater nå. Det blir ikke satt igang noe arbeid med badet enda. Betonggulvet må tørkes en liten stund til, sier mureren. Det passer meg bra, for jeg har ikke valgt ut fliser enda. Om cirka en uke tar snekkerne til med listing og innsetting av dører. Målsettinga er å få ferdigbeiset listene før de spikres opp. Jeg utfordrer ikke skjebnen og balanserer med kosten oppunder taket. Taklister og gulvlister blir også hvitkalket. Dørene skal få to strøk med Jotun hvitkalket. Deretter blir det voksing av dører og lister slik at det blir lettere å rengjøre de senere.

#beising #fritidsbolig #hytte #lysthus #rindalshytter #Lys_varde #hvitkalket #Jotun #Tyrilin

Én kommentar

miastorp

11.02.2014 kl.07:36

Så mye jobb!!! Men det blir jo riktig fint :)

Skriv en ny kommentar

kvernøen

kvernøen

50, Molde

Velkommen til min blogg! Her skal jeg legge ut tekst og bilder fra Kvernøen. Kvernøen er navnet på tomta der vi skal oppføre et fritidshus. Jeg kommer også til å skrive om naturopplevelser fra området.

Kategorier

Arkiv

hits