Belysning

Nå er det strøm på hytta! Elektriker tok med seg den store strømkassa denne uka!

Elektriker Mathias har montert utebelysning og noen innelamper er på plass. I svalgangen har jeg valgt små antrasittgrå og diskré lamper. På ytterveggene har jeg valgt lamper i ganske klassisk design. Av utelamper var det flere varianter å velge mellom, klassisk og moderne. Jeg ønsket en utelampe som lyste utover, ikke kun opp eller ned.

Soverommene har matte glasskupler i taket. Jeg likte designet på de, og jeg slo til. Monteringen var ikke av det enkleste. Jeg trodde det bare var å skru fast kuppelen til sokkelen, men nei. 3 skruer sto klar til å feste kuppelen til metallsokkelen, så jeg skrudde, skrudde og skrudde skruene inn helt til det sa KNAS.....  Den ene etter den andre glassbiten falt inn i kuppelen. Flere biter av lampekanten var knekt av. Æsj og dobbeltæsj. Da jeg satte igang med å montere lampe nr 2, skulle en tro at jeg hadde lært meg trikset. Men nei. Reprise. Jeg fikset og trikset, og endelig kom begge lampene på plass, og resultatet ser du her:Lampene jeg er mest fornøyd med er taklampa i TV-kroken. Den heter Silivia og produsenten er Vita. Jeg kjøpte den flatpakket i lampebutikken Sandra & Iris. Jeg har satt den sammen selv av flere plastbiter. Lampa ligner jo en furukongle, og derfor passer den innmari godt på Kvernøen. Den viser seg fra sin beste side på kveld. Flott ikke sant? 

#taklampe #glasskuppel #Vita_Silvia

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvernøen

kvernøen

50, Molde

Velkommen til min blogg! Her skal jeg legge ut tekst og bilder fra Kvernøen. Kvernøen er navnet på tomta der vi skal oppføre et fritidshus. Jeg kommer også til å skrive om naturopplevelser fra området.

Kategorier

Arkiv

hits