Anlegge plen

Tida er inne for å anlegge plen ved hytta. Jeg fikk levert et traktorlass med jord hentet fra Hustad. Vi har brukt et par uker til å fordele jorda utenfor 3 av husveggene. Trillebåre og riva er godt brukt. Det har vært veldig tidkrevende, men nå vi kom til slutt i mål.

Jeg fant en rulle i vedboden som skal gjøre plenjorda fastere. Jeg kan ikke si at den har gjort jobben optimalt, men jeg har ikke hjerte til å kaste jordrulla. Den ble laget av bestefar en gang. 

 

 

Jeg har tatt vare på alle steinheller som var utenfor hytta som stod her tidligere. De har vi brukt for å lage en liten sti ned til elva. Noen heller mangler, men de får komme etterhvert. Rom ble heller ikke bygd på en dag! 
Etter et par uker med både sol og regn ser det slik ut: Jeg kjøpte "villa plenfrø", men en villaplen blir det nok ikke. Plenfrøene er allerede i godt selskap med surgras, ugras og annet grønt, og det er helt okay. Jeg har spredd utover en sekk med kalk og håp om at mosen holder seg borte. Om det ikke skjer, er det ingen krise.

 

På Kvernøen er det stadig småfugler som flyr på vinduene. Her er et bilde av av en fortumlet pip-pip med hjernerystelse. Den kom seg til slutt, og fløy av sted. Vet du  hvilken fugl det er?
#plen #plenfrø #hage #hagearbeid #fugl

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvernøen

kvernøen

50, Molde

Velkommen til min blogg! Her skal jeg legge ut tekst og bilder fra Kvernøen. Kvernøen er navnet på tomta der vi skal oppføre et fritidshus. Jeg kommer også til å skrive om naturopplevelser fra området.

Kategorier

Arkiv

hits