Terrasseliv

Vi er sikkert enige i at sommerværet ikke har vært det aller beste i år. Men når sola har gløttet innom så har vi kost oss mye på terrassen. Snekkeren bygde terrassen mot sør i vår, og det er nok den som har vært mest i bruk hittil. Her slipper ikke vinden til og sola står på lengst her. Klematisen inntil husveggen trives, selv om en maurkoloni har flyttet inn. Det er jo tross alt i skogen vi er, så jeg har kapitulert.

Jeg har fått kjøpt inn et par solstoler. Kunne ikke styre meg for en rød og en i knall rosa farge! 

 
Jeg har kost meg med boka "Labyrinten" av Kate Mosse. Datteren har blitt hekta på kreativ og mindfullness fargelegging. 

 

Det har gått hardt ut over fargeblyantene i sommer. Jeg kunne ikke dy meg, og måtte fargelegge noen fantasiblomster selv.


Plena som jeg sådde i fjor høst er et trist kapittel. Den inneholdt ymse uønskede frø fra mose og høymål. Plena har åpne jordflekker, gress, mose og kløver. Jeg ettersår innimellom, og håper at hele plena til slutt kan bli en deilig kløvereng.#plen #hytte #rindalshytter #mindfullness #fargelegging #terrasse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kvernøen

kvernøen

51, Molde

Velkommen til min blogg! Her skal jeg legge ut tekst og bilder fra Kvernøen. Kvernøen er navnet på tomta der vi nylig har oppført et fritidshus. Jeg kommer til å skrive om naturopplevelser og sysler fra området.

Kategorier

Arkiv

hits